Casca Moto Open Face Cgm Florence Rosu Mat

Casca Moto Open Face Cgm Florence Rosu Mat

107A-FLA-03XL
In stoc
328,04 RON
cu TVA Livrare in 24h

Modelul Florence este unul din modelele de referință ale mărcii CGM, cu o arie de acoperire a capului destul de mare dar în același timp este extrem de compacta și ușora. Este o casca ergonomică și confortabilă, iar carcasa este confectionata din doua straturi din material termoplastic, pentru a oferi o potrivire perfectă și un confort foarte bun pentru toate marimile disponibile, acestea fiind de la XS-S-M la L-XL. Sistemul de ventilare de tip Air Stream cu aerisire centrală și aerisire din spate, ofera o aerisire foarte buna si este completat cu căptușeala interioară străpunsă, îmbogățită cu plase metalice pentru trecerea aerului. Viziera lunga este înclinata la marginea superioară care acoperă garnitura frontală și asigură o mai bună etansare. Pentru o vizibilitate mai bună, chiar și pentru cea laterală, viziera a fost realizată cu o suprafață extinsă, sporind siguranța și confortul la condus.

- Greutate 950gr +/- 50gr

- Acoperita cu strat de vopsea personalizata cu un tratament antizgarieturi.

- Viziera lunga cu tratament antizgarieturi.

- Căptușeala interioară de prestigiu este realizată cu un design mai atractiv, cu materiale și culori mai mult cercetate, potrivite cu grafica exterioară a castii.

- Căptușeala interioară detașabilă este fixată pe carcasa interioară cu dispozitive de fixare si poate fi spălata cu săpun sau solutii pentru curatat casca.

- Sitem de inchidere cu clema de tip Quick Release, este cel mai bun si cel mai usor sistem de inchidere a castii.

- Inel fixare antifurt, inel metalic util pentru a fixa casca pe cârligul de sub scaunul scuterului în mod practic și sigur.  

 

Optiuni
  • Marimea XS 53-54 cm
  • Marimea S 55-56 cm
  • Marimea M 57-58 cm
  • Marimea L 59-60 cm
  • Marimea XL 60-61 cm

Detalii ale produsului

1 Obiect

Recenzii

Fara recenzii
Product added to wishlist
Produs adaugat la comparare