CGM Casca moto Open face CGM FLORENCE Verde mat 107A-GLA-07
CGM Casca moto Open face CGM FLORENCE Verde mat 107A-GLA-07

CGM Casca moto Open face CGM FLORENCE Verde mat - 107A-GLA-07XL

107A-GLA-07XL
In stoc
430,11 lei
Cu TVA Livrare in 24h
107A-GLA-07XL

Modelul Open face propus de catre producatorul Italian CGM, este unul din modelele de referința ale marcii CGM, cu o arie de acoperire a capului destul de mare dar în acelasi timp este extrem de compacta si usora. Este o casca ergonomica si confortabila, iar carcasa este confectionata din doua straturi, din material termoplastic, pentru a oferi o potrivire perfecta si un confort foarte bun pentru toate marimile disponibile, acestea fiind de la XS-S-M la L-XL-XXL. Sistemul de ventilare de tip Air Stream cu aerisire centrala si aerisire din spate, ofera o ventilare foarte buna si este completat cu captuseala interioara strapunsa, îmbogațita cu plase metalice pentru trecerea aerului. Viziera este înclinata la marginea superioara care acopera garnitura frontala si asigura o mai buna etansare. Pentru o vizibilitate mai buna, chiar si pentru cea laterala, viziera a fost realizata cu o suprafața extinsa, sporind siguranța si confortul la condus.
Greutate 950gr +/- 50gr
Acoperita cu strat de vopsea personalizata cu un tratament antizgarieturi.
Viziera cu tratament antizgarieturi.
Captuseala interioara de prestigiu este realizata cu un design mai atractiv, cu materiale si culori mai mult cercetate, potrivite cu grafica exterioara a castii.
Captuseala interioara detasabila este fixata pe carcasa interioara cu dispozitive de fixare si poate fi spalata cu sapun sau solutii pentru curatat casca.
Sitem de inchidere cu clema de tip Quick Release, este cel mai bun si cel mai usor sistem de inchidere a castii.
Inel fixare antifurt, inel metalic util pentru a fixa casca pe cârligul de sub scaunul scuterului în mod practic si sigur. 

Optiuni
  • Marimea XS 53-54 cm
  • Marimea S 55-56 cm
  • Marimea M 57-58 cm
  • Marimea L 59-60 cm
  • Marimea XL 61-62 cm
  • Marimea XXL 63-64 cm


Credit module tbi bank 3.3.2

107.75 Lei x 4 rate

Product added to wishlist
Produs adaugat la comparare