• La reducere!
  • -5%
  • Nou
Variator Over Range Malossi Piaggio...

Variator Over Range Malossi Piaggio Boss/Grillo/Si

6118526
Produs in afara stocului, cu livrare la comanda
1.391,21 lei 1.464,43 lei -5%
cu TVA Livrare la comanda in 5-7 zile

Compatibilitate

Piaggio BOSS 50
Piaggio SI 50
Piaggio CIAO 50
Piaggio BRAVO 50
Piaggio GRILLO 50
Piaggio SUPERBRAVO 50
Piaggio CIAO PX 50

Detalii ale produsului

Tip piesa
Piesa Scuter
Categorie
Variatoare
Noul Over Range, adecvat pentru a susține performanțe în continuă creștere pentru familia Mopedelor Piaggio, în special Piaggio SI, Boss și Grillo. Acest nou sistem se bazează pe noua fulie fixă ​​a corectorului de cuplu, care are un diametru mai mare și caracteristici tehnologice absolut de ultimă generație. Pentru a reînnoi complet sistemul de transmisie și a profita din plin de caracteristicile sale tehnice excepționale, variatorul Multivar MHR a fost, de asemenea, actualizat, echipându-l cu role noi, un nou arc de contrast cu o alta duritate și un nou pinion grup mai lung decât cel anterior, pentru a le putea combina cu o curea mai puternică și a optimiza raporturile.
Caracteristici tehnice:
Curea cu secțiune supradimensionată, mărită cu 23% (de la 13 la 16 mm)
Variator MHR Multivar
Malossi a reproiectat complet acest variator, Șenile glisante noi cu role, noul arc de contrast, ax central mai lung.
Torq Driver reproiectat.
Iată veștile minunate ale acestui kit: posibilitatea de a găzdui un adevărat corector de cuplu cu șine cu alunecare dublă pentru a personaliza curba de schimbare a cuplului după cum doriți!
Noile fulii fixe și mobile cu Ø crescut de la 100 la 110 mm.
Fly Clutch
Ambreiaj Ø 107 mm, reproiectat cu mase noi pentru a se adapta la sensul invers de rotație în comparație cu cel prezent.
Cuplajul cu arc Malossi permite funcționarea la un punct de fixare optim predefinit. Disponibil cu 2 seturi opționale de arcuri pentru a vă personaliza vehiculul.
Clopot de ambreiaj Wing, armat, cu inel de răcire cu aripioare, perfect asortat cu noul Fly Clutch de înaltă performanță. Aceasta este singura componentă comună scuterului.
Arborele de transmisie primar
Am mers până la modificarea arborelui principal al angrenajului pentru a putea utiliza sitemul de fulii și ambreiaj / clopot care provin din lumea scuterelor.
Devenit elementul de legătură între componentele nou proiectate, acest arbore a fost întărit cu o creștere a Ø-ului tijei la 13,5 și pentru a fi pregătit pentru un eventual suport extern, este furnizat cu piuliță, garnitură de ulei și carcasă de rolă utilă pentru asamblare .
Product added to wishlist
Produs adaugat la comparare