Cine Suntem

Societatea Scuter Centre a fost infiintata in anul 2006, luna Noiembrie, din pasiunea pentru motociclete si scutere.

    Scuter Centre detine un service autorizat RAR pentru lucrari de mecanica, electrica, inlocuire sasiu si motor iar incepand cu anul 2014, Scuter Centre este autorizat pentru efectuarea Inspectiilor Tehnice Periodice (ITP) pentru Motociclete si Scutere si detine o statie ITP in acest sens.

Inspectia tehnica periodica (ITP) este o verificare tehnica a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic. Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu – iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.
Echipa noastra va vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari ITP pentru: Motocilete,Mopede si Scutere.

   Fa-ti o programare pentru ITP on-line!

    Scuter Centre detine si un magazin ce ofera echipament moto, piese tuning si aftermarket dar si  Piese de origine de la producatori consacrati, Piaggio, Vespa, Gilera, Yamaha, Kymco, Suzuki, Honda, Kawasaki. Oferim montaj profesional dar si garantie, atat pentru piese cat si pentru montaj. Oferim consultanta in achizitionarea echipamentului necesar, piese de calitate, garantie piese si montaj, reparatii accidente pe asigurare, toate intr-un singur loc.

    Te asteptam!