Societatea Scuter Centre a fost infiintata de catre cei doi frati, Ciprian si Catalin Neculai, in anul 2006, luna Noiembrie, din pasiunea pentru motocilete si scutere. Societatea si- a inceput activitatea cu numai doua persoane urmand ca la nivelul anului 2008 sa aibe in componenta 9 mecanici.
  Specializarea mecanicilor in domeniul tuningului motoarelor de scutere s-a facut la sediul Malossi din Italia iar cursurile de perfectionare de la Piaggio Spa si Husaberg/KTM aduc un plus de calitate serviciilor pe care le oferim. In prezent personalul a scazut la un numar de 5 dintre care trei mecanici, doua persoane pe vanzari si un inspector ITP.
  In anul 2006 Scuter Centre a devenit official, unicul importator al Brandului Malossi in Romania, ulterior portofoliul furnizorilor a crescut, iar in prezent suntem importatorul a cel putin 15 producatori externi si cel putin a 5 furnizori interni, printre care:
Giannelli -Esapamente Scutere, Maxiscutere si Moto.
Yasuni - Esapamente Tung Scutere si Maxiscutere.
RMS - Piese si accesorii Scutere si Maxiscutere.
OJ Atmosfere - Echipament moto, manusi,ghete,geci,haine casual,huse termice, genti moto..etc
TNT Tuning - Piese si accesorii tuning Scutere si Maxiscutere
Stage6 - Piese Tuning motor si caroserie Scutere si Maxiscutere
Motul - Lubrifianti Moto
Ipone - Lubrifianti Moto
Michelin - Anvelope Moto si Scutere
CGM Italia - Casca protectie Moto si Scutere
Piese Origine - Piese origine de la producatori consacrati, Piaggio, Vespa, Gilera, Yamaha, Kymco, Suzuki, Honda, Kawasaki
Scuter Centre detine un service autorizat RAR iar incepand cu anul 2014, Scuter Centre este autorizat pentru efectuarea Inspectiilor Tehnice pentru Motociclete si Scutere si detine o statie ITP in acest sens.
Va asteptam!

Product added to wishlist
Produs adaugat la comparare